Honlap marketing szolgáltatások

Honlap marketing

Honlapodnak, webáruházadnak online marketingjében neked is tudunk hatékonyan segíteni.
Hogy hogyan? Előzetes honlap elemzéssel, mérésekkel, eredménykimutatással, kampányok kezelésével és kereőoptimalizálással. Új területek felkutatásával, konkurencia elemzéssel stb.

Az alábbiakban dióhéjban áttekintheted online marketing szolgáltatásainkat:

Facebook fiók létrehozása

Ha vállalkozásod Facebook fiókjának létrehozását szeretnéd profikra bízni és kihozni belőle a maximumot, úgy ezt a szolgáltatásunkat neked ajánljuk. Nem csak létrehozzuk a céges Facebook fiókot, hanem szakszerűen be is állítjuk azt, így elkerülve a későbbi bosszankodást és az újraregisztrációt, az újraépítkezést.

Elkészítjük a megfelelő méretben és kritériumokkal a borítóképet, a logó képét, az első három bejegyzést és beállítjuk a további praktikus adatokat (pl. ismertetőt, nyitva tartást, kategorizálást, fejléc gomb eseményhívást, vagy ha webáruházzal rendelkezel, az első 20 terméket feltöltjük a Facebookra stb.).

Kreatív szakembereink szívesen segítenek meglévő Facebook oldalad feltúrbózásában is!

Facebook fiók létrehozása, beállítások elvégzése, kreatív anyagok elkészítése: nettó 30.000 Ft

Ajánlatkérés itt..

Facebook kampánykezelés

Ma már a hatékony Facebook kampányok mögött saját statisztika- és konverzió mérés, a célzások folyamatos pontosítása áll. Nem is beszélve egy-egy jó ötletről és a tapasztalatok felhasználásáról, A/B tesztelésről, demográfiai adatok figyelembevételéről stb.

Segítünk Facebook kampányaid grafikai anyagát is elkészíteni, de segítünk a kampány eindításában és a teljes hirdetési életcikluson végigkövetjük azt. Pontos eredménykimutatást készítünk a hatékonyságáról. A kampány elindítása előtt elemezzük oldalad és feltárjuk azokat a kritikus pontokat, ahol látogatókat vagy megrendelőket veszíthet oldalad.

Google AdWords kampánykezelés

DIY Google AdWords?

Sok pénzt és időt emészthet fel feleslegesen a saját magunk vagy vállalaton, cégen belül kezelt Google AdWords "kampánykezelés". Biztos, hogy te vagy alkalmazottad naprakész a Google AdWords lehetőségekből, újításokból?

Szervezd ki, bízd profikra!

Cégünk vállalja Google hirdetéseinek monitorozását, a megfelelő konverziómérés beállítását, új és hatékony kulcsszavak felkutatását, a célzás finomítását és első sorban a hatékonyabb Google AdWords hirdetések beállítását a te AdWords fiókodban is, a te piacodra szabva.

Hozz ki többet mobil applikációval, remarketinggel, különleges célzásokkal, A/B teszteléssel és még sorolhatnánk! Tégy próbára, írj nekünk és mi visszahívunk!

Keresőoptimalizálás

Élen lenni

A legjobb dolog az élen lenni és minden nap győzni. Az első hely a piacod legjobb szavaira rendkívül értékes minden nap. De hogy jutottak oda a versenytársaid, hogyan lehetne őket megelőzni?
Nagyjából egy évtizedes honlap- és webáruház készítés, optimalizálás közben szerzett tapasztalatunkkal erre adjuk meg neked is a választ, kérd űrlapunkon előzetes felmérésünket...

A látókatókat megragadni

Honlapját érdemes a látogatóknak is optimalizálni, hogy ergonomikus legyen és könnyen navigálható... de ezen túl gondolt Ön az értékesítési csatorna optimalizálására vagy hogy hogyan lehet motiválni a látogatókat, esetleg megszerezni az e-mail címét a nézelődő látogatóknak? A megrendelőinek mekkora része tér vissza Önhöz vásárolni?

Mi nem csak a keresőóriásoknak optimalizáljuk honlapját, hanem az Ön látogatóinak is!

Nem csak elmélet

Az elemzésen és a teendők listáján kívül segítünk a feladatok elvégzésében is; ha igényled támogatunk a teljes megvalósítás ideje alatt is. Pl. elkészíthetjük a favikont, az Android és Apple Touch ikonokat, megírhatjuk a meta adatokat stb.

Honlap keresőoptimalizálás: nettó 30.000 Ft-tól, 120.000 Ft-ig.
Webáruház keresőoptimalizálás: nettó 50.000 Ft-tól.

Grafikák, tartalmak elkészítése: nettó 8.000 Ft/óra
Programozás: nettó 10.000 Ft/óra

Hírlevél, e-mail marketing kampánykezelés

Segítünk olyan vállalkozásoknak az e-mail marketing tevékenységükből kihozni a maximumot, akik nincsenek vele megelégedve és szeretnék maximalizálni a hatékonyságát, de azoknak is szívesen segítünk, nem csak tanácsokkal, de akár a hírlevelek elkészítésével, akiknél még nem fut hírlevél vagy e-mail marketing kampány.

A hírlevél több, mint egy tömegesen kiküldött akció felhívás!
Hozzon létre kreatív tartalmat, olyat amit Ön is szívesen megnézne, letöltene, olyat ami hasznos a célcsoportjának.
Szegmentálja és hozzon létre különböző kritériumok alapján különféle hírlevél listákat, így érve el több interakciót (átkattintást, vásárlást, telefonhívást, ajánlatkérést, letöltést, app. telepítést stb.)... tehát nagyobb megtérülést.

Áraink sávosak, függ a feladatok nagyságától és terjedelmétől, kérje ajánlatunkat!

Itt kérhet árajánlatot e-mail marketing tanácsadásra, kampány létrehozásra és kezelésre...

SPAM-ben landolnak ajánlataid?

Nem várhatsz jó eredményeket ha a spam mappában landolnak ajánlataid. Használjd hatékony rendszerünket és szervereinket = érjenek célba ajánlataid! Kipróbálnád? Regisztrálj...

Google térképen való megjelenés

A látogatók 40-60% mobilról internetezik, az úton levő vásárlók jelentős része a mobiltelefonját használja navigációs célokra is, mely piacból helentős részt tudhat magáénak a Google Maps térképe. Kerüljön fel vállalkozása a Google térképre és találják meg könnyen a potenciális vásárlók, akik vagy Önt keresik vagy akik a közelben járnak.

Vállalkozása, cége Google+ fiókját is szívesen segítünk létrehozni, elkészítjük hozzá a szükséges borítóképeket, az első galéria képeket és az első bejegyzést. Kérésére segítünk az első Google+ értékeléseket is bezsebelni.

Vállalkozás Google térképre felhelyezése: nettó 25.000 Ft helyett most nettó 12.000 Ft
Google+ fiók létrehozása, beállítása, a szükséges banner vagy galéria grafikák lekészítésével: nettó 45.000 Ft helyett nettó 22.000 Ft

Eseti karbantartás, frissítés: nettó 8.000 Ft-tól.

Online hirdetések összevont kezelése, további lehetőségek

Kérje Facebook és Google hirdetésinek vagy más online hirdetési felületeinek (pl. banner hirdetések mérése, frissítése stb.) kezelését és kedvezményt adunk lista árainkból.


Kérd ajánlatunkat...

 

© 2014-2017 Copyright Corner-Media Kft. Minden jog fenntartva - All rights reserved.
|